dimarts, 30 de març del 2010

Xocolata desfeta


El dia 17 de març vaig anar a l'Almazen a la presentació del llibre Xocolata desfeta d'en Joan-Lluís Lluís, acte organitzat per l'o.r.i.n.a.l. Va ser una vetllada entranyable, divertida, curiosa, lletrada... on l'autor es va envoltar d'amics i companys per ajudar-lo en la lectura de la seva obra (Josep Pedrals, Marius Serra, Emilio Manzano, Isma Prados i Matthew Tree).
No us perdeu la lectura d'aquest original llibre, on es narra de 123 maneres diferents la mateixa història, com va fer Raymond Queneau en el seu llibre Exercices de style.

La recomanació que es fa del llibre és:
Recomanem sense embuts ni pudor la lectura de Xocolata desfeta (Exercicis d'espill)
als amants dels jocs de paraules, als lletraferits i als parlants a peu d'obra que gaudeixen, custodien i conreen la nostra llengua.


Personalment, m'agradaria recomanar-lo al professorat de llengua d'ESO i i batxillerat, i sabent que l'autor està disposat i té ganes de visitar instituts i compartir xerrades amb l'alumnat.
Trobareu més informació sobre el llibre, l'autor i el concurs que s'ha preparat en relació al llibre A la manera del lector a La Magrana.
Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada