dijous, 22 de setembre del 2011

Folrar o no folrar?

Aquesta és la qüestió!
Hi ha biblioteques on els llibres es folren sense cap mena de dubte, altres tenen clar que no es folren, altres solament  folren els més "macos",  altres s'ho estan pensant....
La decisió no és fàcil dependrà dels recursos que es tinguin, caldrà fer les llistes dels avantatges i els inconvenients i llavors decidir el que més convingui.
Un dia fent càlculs vaig estar 19 minuts per folrar 10 llibres, comptant des de treure el rotlle de plàstic, tallar-lo a mida de cada llibre, folrar i guardar-ho tot.... aneu comptant!






4 comentaris:

  1. Encarna, bon inici de curs.
    Mira, nosaltres folrem només el llibres d'imaginació. Són els que van i vénen cada setmana de casa, i es poden embrutar o malmetre.
    Estem segures que això els allarga la vida. Penseu que un llibre d'èxit pot fer trenta viatges al curs, i no ser esporgat fins passats deu anys. Això són tres cents viatges!
    Dels de coneixements només folrem els de sexualitat, perquè són, de lluny, els que tenen més ús.
    Jo també m'he cronometrat, i vaig a un llibre per minut, però aquí s'hi ha d'afegir tallar el plàstic a mida. Posa-hi un minut i mig per llibre. Crec que val la pena. jo ho recomano.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Bon inici de curs, ja sé que has començat el curs donant molta marxa a la lectura! així m'agrada!
    El teu exemple de folrar és vàlid, potser algú ho té en compte.

    ResponElimina
  3. Hola!Jo també crec que s'han de folrar. Per cert em podieu donar l'adreça d'on trobar plàstic de bona qualitat a bcn en rotlles grans gràcies!Pepa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Pepa, les escoles on vaig compren el plàstic a les empreses que els hi suministren el material de papereria i oficina.

      Elimina