dilluns, 14 d’octubre de 2013

Enyoro...


Benvolguts i benvolgudes,
Per necessitats organitzatives de la direcció de serveis educatius s’ha considerat oportú que m’incorpori a l’equip de treball d’Acció territorial que depèn també (com el programa de Biblioteques escolars) de la Direcció de Promoció Educativa de l’IMEB.
Per tant en l’actualitat, no estic treballant directament amb les biblioteques escolars i els seus responsables de la Xarxa de Biblioteques Escolars de la ciutat de Barcelona.
Això fa que senti enyorança per la feina que estava fent i en la que m’hi trobava molt a gust.
El meu cap ja treballa en els nous programes educatius als que m’han assignat,  però el cor continua lligat a les biblioteques escolars, per tant i dins les meves possibilitats, continuaré treballant i aprenent per a fer-les més grans, i una de les maneres és continuar mantenint aquest blog, tot fent difusió de coses que veig, escolto, llegeixo...  i que tenen a veure amb la lectura, el coneixement i la biblioteca escolar.
I per acabar us deixo amb un vídeo d’un llibre molt interessant,  crec que difícil de trobar: The Biggest bear de Lynd Ward. Mirant les il·lustracions tan fantàstiques veureu que és una història fàcil d’entendre encara que no sapigueu anglès. Els vostres alumnes també poden provar d'explicar-la!
Fins sempre!

4 comentaris:

 1. Encarna, em sap greu això que expliques. Tant de bo sigui interessant la feina que ara faràs.
  Esperem seguir veient i llegint les teves entrades a les Quatre Petites Cantonades, encara que potser menys sovint. No ens abandinis!!!
  Molta sort
  Mariona

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Mariona, moltes gràcies per tol el que dius. A veure si ens veiem i parlem de llibres i biblioteques escolars.

   Suprimeix
 2. I les biblioteques escolars ja t'enyoren a tu! Altre cop, mil gràcies per l'ajuda de tots aquest anys!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Gràcies a vosaltres per tot el que heu compartit amb mi. Fins sempre

   Suprimeix