dijous, 29 de desembre de 2011

Llibre de coneixements

Feia dies que no m'atrapava un llibre de coneixements, aquest va ser veure'l, llegir-lo i pensar que és un llibre prou important per estar a la biblioteca de l'escola.
Quan hagueu llegit aquest llibre les frases que diem a classe, digue-ho als pares, que us ajudi la família, com és casa vostra?... prendran un sentit nou.
Aquest llibre ha estat guanyador del Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil d'Alemanya 2011 en la categoria de no ficció. Part de l'argumentació que va donar el jurat per concedir-li el premi va ser:
La família és la primera i la més important institució social que la mainada coneix. Però aquesta comunitat vivencial té moltes cares. Per una banda tenim la família «normal», constituïda per la mare, el pare i el fill. No obstant això, al costat d'aquesta forma encara majoritària de família hi ha una gran varietat de constel·lacions i de xarxes familiars diferents, en què poden intervenir-hi de manera molt diversa l'edat, el gènere o el grau de parentiu...En podeu llegir la ressenya a la pàgina web de l'editorial Takatuka.

1 comentari:

  1. L'única estrella que prenc per guia és la de gaudi i de la música.
    Feliç any 2012!!

    ResponElimina